СКИГЛИТИ

А знаєте чому ви починаєте вчити польську чи ще якусь мову і закидуєте, а до кінця доходять лише одиниці? Бо себе не знайшли. Бо ви самі не знаєте, чого хочете. Живете по інерції. Бо так звикли.
.
Якби ви в собі дійсно відкрили дар поліглота, ви б ту мову вчили за тиждень. Але ж ви тим не горите, правда? Значить мову вчите не тому, що хочете, а тому, що треба для роботи. Але якої роботи? Ви дійсно хочете виконувати ту роботу, ви дійсно хочете вчитися у Польщі,чи робите так, бо роблять всі.
.
Ви дійсно хочете їхати на заробітки в Польщу, чи їдете, бо в Україні нема як заробити. Але є люди в тій самій Україні, які живуть там, мають бізнес, і не жаліються. А чому?
 
 Є такі випадки, де комусь помогли батьки. Але є люди, які самі всього досягнули своєю працею. А все чому? Бо знали, чого хочуть. Бо горіли своєю справою, бо знайшли себе. І їх ніщо не могло зупинити.
.
Ні лінь, ні апатія, ні криза, ні паніка довкола. Бо вони слухали самих себе,а  не когось і не робили, як всі. Вони стали індивідуальністю та йшли до  своєї мрії. І таким людям є чим пишатись, а нам є з кого брати приклад.
.
 Якщо хочеш досягнути успіху, не думай про славу чи гроші, думай про те, що тобі подобається робити більше всього та приноситиме це користь іншим людям.
.
 Якщо так, то люди самі до тебе потягнуться і відчують, що ти любиш те, що робиш. А не намагаєшся всім запхати свій неякісний продукт, лиш би скосити “бабла”.
.
 Бо так не пройде. Вселенна, Бог все бачить. Кожен наш намір. І ми можемо ще довго себе обманювати, це тягнутиметься роками. І буде коштувати вам половини життя.
.
А потім все пролетить перед носом, і ви скажете “ а чом я того не зробив, а чом я довго думав ”. От думати не треба, а почати щось робити. Тут і зараз.
.

О. Торська, експерт з пошуку себе, викладач польської мови

Коментарі

Популярні публікації