Граматичний курс польської мови на рівні А2 - В1

Пропоную Вашій увазі граматичний курс польської мови на рівні А2 - В1. Це граматичні теми, записані на відео та пояснені репетитором. Також Вам надсилатимуться підручники, які є на відео. і, відповідно, Ви будете мати змогу зробити всі вказані вправи та перевірити себе самостійно, адже відповіді є у підручнику, вказані будуть сторінки. Ці відео Ви зможете переглядати у будь-який час дня та ночі. Тільки потрібно не лінуватись та змусити себе послухати теорію та зробити практику, адже нерідко Ви чуєте певні граматичні форми з вуст самих поляків, чи то по телебаченню, та не знаєте, що це за форми, бо не знаєте, як вони утворюються, адже пройшли лишу початкову граматику, якої, на Вашу думку, Вам цілком вистачає. 

     Але зазвичай цього недостатньо, якщо Ви не маєте повної граматичної картини у голові. Польську граматику вивчити дуже легко, вона не така, як англійська, де вчиш мову десять років, а так нічого і не знаєш. У польській мові достатньо знати граматику і це, в принципі, основна граматика, на рівні А1 та рівні А2 - В1. Початковий курс граматики я Вам пропонувала раніше, з чого він складається та як виглядає, Ви можете прочитати за цим лінком:


Ця граматика буде корисна навіть моїм колишнім учням, які вивчали зі мною польську мову із підручників Hurra po polsku 1 та Krok po kroku 1, а взяти той вищий рівень з якихось причин - особистих, чи фінансових, не могли. Тому маєте можливість мати такі заняття зі мною, але записані на відео. Ціна однієї такої граматичної теми лише 40 грн. Кошти перераховуються на карту приватбанку.
Ось власне ці граматичні теми:
1. Називний відмінок множини іменників, прикметників, займенників чоловічоособового роду, наприклад, student - studenci, pieszy - piesi, czyj - czyi...
2.Ступені порівняння прикметників - mały - mniejszy- najmniejszy; wąski - węższy- najwęższy...
3.Ступені порівняння прислівників - mało- mniej- najmniej; dużo - więcej- najwięcej...
4.Умовний спосіб  - chciałbym, moglibyśmy, zrobiłabym...
5. Наказовий спосіб  - rób, piszmy, bądź...
6. Давальний відмінок - Ewie, prezydentowi, ojcu...
7. Кличний відмінок - Kasiu, kobieto, Zosiu...
8.Безособові форми дієслів - robi się, mówiono...
9. Дієприкметник  пасивний і активний - przeczytany, napisany, czytający, piszący...
10.Дієприслівник - napisawszy, przyniósłszy...
Відео відправляються на пошту одразу після оплати!
olasoktor5@gmail.com моя пошта


Коментарі

Популярні публікації