ДІЄВІ МЕТОДИ

Що я зрозуміла, вивчаючи самостійно англійську мову. Що потрібно усе прописувати від руки. Обов*язково всі завдання, конспекти, вправи. Це дійсно працює. Ще багато слухати та читати, вдумуючись. Починати завжди від найпростішого, коротких речень.
🌿
Якщо вам одразу важко зануритись у повну граматичну картину мови, починайте від азів читання та письма. Потім поступово цікавтесь, як утворити теперішній, минулий, майбутній часи. Далі відмінки, якщо це слов*янські мови.
🌿
І ще постійно повторюйте те, що ви вивчили, перечитуйте по кілька разів. Це дуже допомагає. А ще взагалі вчіть іноземні мови. Це крута практика для мозку та можливість познайомитись з новими людьми.
🌿
Але один недавно дієвий метод для себе відкрила і ділюсь з вами. От йдете по вулиці і виписуєте ті слова, які у вас трапляються перед очима. Пишете ті, яких переклад знаєте, наприклад, зліва у зошиті, і справа, які невідомі.
🌿
Потім приходите і шукаєте у словнику. Тобто поповнюєте свій словниковий запас лише практичними та необхідними словами. І зайвого не вивчете, і в житті знадобиться. Тому практикуйте та діліться враженнями.
🌿
#польська8

Коментарі

Популярні публікації