ПІДБЕРУ КУРС

Після особистої консультації зі мною, я підберу той курс, який підходитиме саме вам.
Після цього ви отримаєте сайт, на якому можна одразу оплатити, натискаючи на кнопку.  Ви матимете можливість обрати пакети - без зворотнього зв'язку та із зворотнім. Що це таке? Без - ви просто купуєте курс і все. Не зможете ставити питання, якщо вони будуть. Із зворотнім - пишете текстом або наговорюєте голосом, якщо виникли якісь питання. Не плутайте із розмовними заняттями вживу, які ви можете мати за бажанням. Саме там я відповідаю на ваші питання, які стосують саме навчання, тобто вимови, наголосів, граматичних нюансів.
Як проходить навчання?
• Відеоуроки з домашнім завданням. Ви отримуєте безлімітний доступ до відеоуроків із домашнім завданням на спеціальній платформі, яке можете виконувати у будь-який зручний для вас час. У програмі максимум практичної інформації. Розмовні заняття - 2,5 грн за хвилину. Заняття відбуваються по Skype, або ж за допомогою Telegram або Viber. Інноваційний спосіб розмовних занять, який економить ваш час та ваші гроші.  Там ви можете ставити будь-які запитання та застосовувати знання на практиці, не витрачаючи час на теорію, яка є у відео.
• Усі відповіді на домашні завдання є у курсі. Якщо ж ви маєте якесь додаткове завдання, то відповідно - додаткова оплата.

Коментарі

Популярні публікації