З чого почати вивчення польської мови?

На консультаціях ви ставите одне і те саме питання. Здається, що воно таке просте і відповідь очевидна. Але. Ви настільки заплутуєтесь у знайденій інформації та матеріалах, що просто опускаються руки. Я розумію.
🍀
Але, якщо ви вчите з повного нуля, то звісно треба почати від читання, письма. Як і кожну мову, ми так вивчаємо. Далі вже спеціально підібрана під ваші потреби методика.
🌿
Якщо ви приїхали в Польщу на заробітки і мови так добре не треба знати, то вам підійде знати два слова "dzień dobry i do widzenia".

☘ Якщо ж ви маєте твердий намір покинути ненависне прибирання та знайти роботу за фахом, знання мови необхідне. Але поглиблене та усвідомлене. І цьому треба присвятити час.
🌿
Останнє підходить для тих, хто має намір жити в Польщі на довше, ніж півроку заробітків. Бувають ще й треті ситуації, коли людина живе в Польщі понад десять років, але говорити нормально так і не може.

Звісно, поляки її розуміють, але то не те. Словом, кожен вибирає підходящий варіант для себе. Комусь добре так, іншому - інакше. Але те, що мов утреба вчити в комплексі, то факт.

☝️ 88 безкоштовних відеуроків чекають у шапці профілю за лінком!

Коментарі

Популярні публікації