Ну чому, скажіть мені, ну чому?

Можна дивитися багато фільмів, слухати радіо, читати багато книг, і навіть займатися з репетитором три місяці по скайпу і так і не заговорити. І все зводиться до чого?

До людини. Є безліч лікарів, але люди йдуть лише до найращих. До тих, хто лікує, а не калічить. Так само із репетиторами. Хтось вміє подати матеріал у комплексі, а хтось просто розтягує процес навчання в часі лиш би скосити грошей.

Коли я кажу, що мої відеоуроки як вживу зі мною і що люди за ними здають карту поляка, то дехто мружиться і каже, що хоче лиш по скайпу індивідуально.

▪︎ І тут абсурд виходить. Приходить людина після живих занять з репетитором і каже, що хоче купити відеоуроки, бо не може досі заговорити. Я питаю - а з яких підручників вчили, як довго, що саме робили. Відповідь невтішна - "брали одну хуру, жодних додаткових, жодних переказів текстів і граматика йде туго".

Як результат - гроші на вітер і все по колу.


Люди, я даю вам гарантію, що зі мною ви вивчете мову раз і назавжди. І це я кажу дуже впевнено. І не тому, що прошу купувати мої відео. Я просто хочу вам щиро допомогти вирішити вашу проблему з мовою, а не тішити себе марними ілюзіями.


Але вибір завжди за вами. Кожен сам творить свій шлях.

Коментарі

Популярні публікації