ЯК НАРЕШТІ ЗАГОВОРИТИ


Можна дивитися багато фільмів, слухати радіо, читати багато книг, і навіть займатися з репетитором три місяці по скайпу і так і не заговорити. І все зводиться до чого? До людини. Є безліч лікарів, але люди йдуть лише до найращих. До тих, хто лікує, а не калічить. Так само із репетиторами. Хтось вміє подати матеріал у комплексі, а хтось просто розтягує процес навчання в часі лиш би скосити грошей. Коли я кажу, що мої відеоуроки як вживу зі мною і що люди по ним одним здають карту поляка, то дехто мружиться і каже, що хоче лиш по скайпу індивідуально.
І тут абсурд виходить. Приходить людина після живих занять з репетитором і каже, що хоче купити відеоуроки, бо не може досі заговорити. Я питаю - а з яких підручників вчили, як довго, що саме робили. Відповідь невтішна - "брали одну хуру, жодних додаткових, жодних переказів текстів і граматика йде туго". Як результат - гроші на вітер і все по колу.
Люди, я даю вам гарантію, що зі мною ви вивчете мову раз і назавжди. І це я кажу дуже впевнено. І не тому, що прошу купувати мої відео. Я просто хочу вам щиро допомогти вирішити вашу проблему з мовою, а не тішити себе марними ілюзіями.
Але вибір завжди за вами. Кожен сам творить свій шлях.

Показую вам частинку вчорашньої безкоштовної консультації з польської мови.
Дуже дякую вам, що ви відчуваєте мене, мою подачу матеріалу. І ще раз переконуюсь, що мене знаходять та хочуть вчитись саме зі мною саме мої люди. Дякую, що ви є. Повний запис конференції буде доступний трішки пізніше. Подивитись мої 88 безкоштовних уроків можна в інстаграмі в шапці профілю за лінком https://taplink.cc/ola_torska_ . А ознайомитись із форматами роботи та повним переліком курсів тут

Коментарі

Популярні публікації