ІННОВАЦІЙНИЙ МЕТОД ВИВЧЕННЯ ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ

Хочу сказати, що я індивідуально підбираю під кожного з вас курс та напрямок навчання в залежності від ваших потреб. В мене немає в методиці шаблонного мислення. Чесно скажу, за роки навчання в університеті та в школі я від нього втомилась.
Тому пропоную вам абсолютно іноваційний метод та підхід у вивченні мови. Який можна застосовувати не тільки при вивченні польської, а й при будь-якій іншій.

Авторська ефективна методика, розбір всіх деталей абсолютно до дрібниць. Спілкуючись з моїми учнями, я розумію ваші потреби і дуже тішусь, коли вам резонує те, що даю я. Те, як наші думки та погляди збігаються. На початку вивчення бракує провідника, який накреслить чіткий план дій та скаже з чого починати, та що саме робити. Які додаткові підручники будуть ефективними, а які - ні. Бо це фахівець, він вже це все використав та застосував на практиці. Я як той лікар, виставляю діагноз та кажу, що зробити, аби досягнути конкретної цілі у визначений термін.

 І таки дійсно варто сконцентруватись на чомусь одному, ніж робити декілька неважливих справ одночасно. І ще найголовніше - слухати себе. У будь-чому. Сьогодні розмовляла з дівчиною, яка два рівні за підручником хура пройшла за два місяці. Уявіть, наскільки це швидко. Один урок має йти на два заняття, яке триває годину. Тобто якщо там є 20 уроків, то має бути 40. По 2 години на тиждень це 8 годин в місяць. Щоб було сорок, треба 4 місяці ТІЛЬКИ НА ОДИН РІВЕНЬ.

А тут два рівні за два місяці. Тобто один рівень в місяць! Відповідно матеріал поданий не грунтовно, швидко, без переказів текстів та заглиблення в граматику. Так, потрібно не вчити всі підряд слова, а лише найвживаніші. Сконцентруватись на тому словниковому запасі, який вам буде потрібен для роботи чи життя в Польщі. Якщо це медицина, то переказувати тексти саме з цієї теми чи читати статті, книги, виписувати слова.

На своїх консультаціях я максимально чітко за допомагою питань розумію ваші потреби та допомагаю зрозуміти, як вчинити, аби за максимально короткий реальний термін дійти до цілі та ще й не витратити надміру коштів та непотрібних зусиль. І це працює. А ще не лінуйтесь писати від руки у зошиті. Але не ставтеся до цього прискіпливо, не намагайтеся одразу  докопатися до суті речей. Вмійте відпускати, та розуміти, що на помилках вчаться. Розуміти, що не може бути все ідеально. Що не треба ідеально, бо можна злякатись непочатого краю роботи та впасти в апатію. Треба вміти дозувати інформацію та вибирати лише головне.

Коментарі

Популярні публікації