Як вивчити мову?

Люди масово вчуть польську чи іншу іноземну на експрес курсах. Тобто за 2 місяці проходять одразу два підручники хурра. Ви тільки уявіть! Це при тому, що один треба вчити мінімум 4 місяці вживу по скайпу з репетитором. І не факт, що буде результат, бо треба враховувати методику викладача та інші нюанси, такі як додаткові підручники та джерела, подачу матеріалу, комплексний підхід. Який результат мають люди, які йдуть на двомісячні інтенсиви, де в групі повно людей. Майже нульові. Нещодавно мала консультації з двома жінками. В них майже однакові ситуації.  Гроші, кинуті на вітер, граматика на нулю, сира хурра. Вірніше їх дві. Ще й з зошитом вправ, але користі... 
Відповідно людина вчила-вчила , а толку нема. І так по колу.  Одні затягують навчання в процесі, аби якомога більше заробити, інші навпаки - пришвидшують, аби толком не навчити. Іноземна мова подається як недосяжна мета! Насправді все просто! Як? Пишіть.
  Ще одна річ для ефективгного вивчення іноземної мови, просто перекладати за допомогою гугл перекладача, свої тексти . Таким чином ми запамтовувємо слова.  І нетфлікса дивитися.

Коментарі

Популярні публікації