НАВЧАННЯ


Хочу сказати, що я індивідуально підбираю під кожного з вас курс та напрмок навчання в залежності від ваших потреб. В мене не має в методиці шаблонного мислення. Чесно скажу, за роки навчання в університеті та в школі я від нього втомилась.
Тому пропоную вам абсолютно ііноваційний метод та підхід у вивченні мови. Який можна застосовувати не тільки при вивченні польської, а й при будь-якій іншій.
Авторська ефективна методика, розбір всіх деталей абсолютно до дрібниць. Спілкуючись з моїми учнями, я розумію ваші потреби і дуже тішусь, коли вам резонує те, що даю я. Те, як наші думки та погляди збігаються. На початку вивчення бракує провідника, який накреслить чіткий план дій та скаже з чого починати, та що саме робити. Які додаткові підручники будуть ефективними,


а які - ні. Бо це фахівець, він вже це все використав та застосував на практиці. Я як той лікар, виставляю діагноз та кажу, що зробити, аби досягнути конкретної цілі у визначений термін. І таки дійснов арто сконцентруватись на чомусь ондному, ніж робити декілька неважливих справ одночасно. І ще найголовніше - слухати себе. У будь-чому. Сьогодні розмовляла з дівчиною, яка два рівні за підрунчиком хура пройшла за два місяці. Уявіть, наскільки це швидко. Один урок має йти на два заняття, яке триває годину. Тобто якщо там є 20 урокіВ, то має бути 40. По 2 години на тиждень це 8 годин в місць. Щоб було сорок, треба 4 місяці ТІЛЬКИ НА ОДИН РІВЕНЬ. А тут два рівні за два місяці. Тобто один рівень в місяць! Відповідно матеріал поданий не грунтовно, швидко, без переказів текстів та заглибленян в граматику. Так, потрібні не вчити всі підряд слова, а лише найвживаніші. Сконцентруватись на тому словниковому запасі, який вам буде потрібен для роботи чи життя в Польщі. Якщо це медицина, то переказувати тексти саме з цієї теми чи читати статті, книги, виписувати слова.
На своїх консультаціях я максимально чітко за допомагою питань розумію ваші потреби та допомагаю зрозуміти, як вчинити, аби за максимально короткий реальний термін дійти до цілі та ще й не витратити надміру коштів та неоптрібних зусиль. І це працює. А ще не лінуйтесь писати від руки у зошиті. Але не ставтеся до цього прискіпливо, не намагайтеся одразу прискіпливо докопатися до суті речей. Вмійте відпускати, та розуміти, що на помилках вчаться. Розуміти, що н еомже бути все ідеально. Що не треба ідеально, бо можна злякатись неопчатого краю роботи та впасти в апатію. Треба вміти дозувтаи інформацію та вибирати лише головне.




Коментарі

Популярні публікації