Кухня польської мови зсередини

Авторська ефективна методика, розбір всіх деталей абсолютно до дрібниць. Спілкуючись з моїми учнями, я розумію ваші потреби і дуже тішусь, коли вам резонує те, що даю я. Те, як наші думки та погляди збігаються. На початку вивчення бракує провідника, який накреслить чіткий план дій та скаже з чого починати, та що саме робити. Які додаткові підручники будуть ефективними, а які - ні.
🌿
Бо це фахівець, він вже це все використав та застосував на практиці. Я як той лікар, виставляю діагноз та кажу, що зробити, аби досягнути конкретної цілі у визначений термін. І таки дійсно варто сконцентруватись на чомусь ондному, ніж робити декілька неважливих справ одночасно. І ще найголовніше - слухати себе. У будь-чому.
🌿
 Сьогодні розмовляла з дівчиною, яка два рівні за підручнком хура пройшла за два місяці.   Уявіть, наскільки це швидко. Один урок має йти на два заняття, яке триває годину. Тобто якщо там є 20 урокіВ, то має бути 40. По 2 години на тиждень це 8 годин в місяць. Щоб було сорок, треба 4 місяці ТІЛЬКИ НА ОДИН РІВЕНЬ.
🌿
А тут два рівні за два місяці. Тобто один рівень в місяць! Відповідно матеріал поданий не грунтовно, швидко, без переказів текстів та заглиблення в граматику. Так, потрібно не вчити всі підряд слова, а лише найвживаніші. Сконцентруватись на тому словниковому запасі, який вам буде потрібен для роботи чи життя в Польщі. Якщо це медицина, то переказувати тексти саме з цієї теми чи читати статті, книги, виписувати слова. 
#польська8
РЕЗУЛЬТАТИ УЧНІВ @learn8languages88

Коментарі

Популярні публікації