ЧОМУ ВИ НЕ МОЖЕТЕ?

Чому ви не можете вивчити польську? 
Та не тільки польську. Почати будь-що робити. Це той самий коучинг. І саме тому він став такий популярний. Вам потрібен мотиватор. Людина, якій ви будете періодично писати чи зустрічатися вживу, чи говорити по  скайпу і розповідати про свої успіхи.
🇵🇱
Саме тому люди платять такі шалені гроші саме за коучинг. Тому що ЦЕ мотивація. Зрозумійте. Ми не можемо жити без людей. Саме тому ми ходимо до тренерів у спортзал, де вже точно будемо виконувати годину вправи. Бо нас чекає людина.
🇵🇱
 Бо ми не хочемо її підвести. Мотивація. Нам не можна закриватись. Ми маємо допомагати один одному. Те саме із мовою. Це і лінь, і відсутність конкретної цілі та термінів.
🇵🇱
 От напишіть собі на листку, що до 31 грудня ви вивчите польську на рівні від нуля до впевненого розмовного, і записуйте у щоденник свої успіхи. Прописуйте кожного дня свої кроки. Станьте поки самі для себе коучем.
🇵🇱
 Якщо ж важко на початку, то знайдіть того самого коуча-мотиватора, який постійно казатиме, що у вас вірить та буде вас слухати. Наше життя- це боротьба самих нас із собою. Тож боріться із своєю лінню. Чого ж ви розкисаєте та піддаєтесь самі собі. Поставте собі питання, для чого вам та нещасна польська.
☝️☝️☝️
 Може знання її якраз кардинально змінить ваше життя. Але якщо ви не знаєте чого хочете, то і мова вам не допоможе. Ті люди, які не можуть кинути курити чи пити і кажуть, що це просто залежність, насправді цим себе виправдовують. Бо так зручно. Це не залежність. Це просто слабкість духу. Так доведіть самі собі, що ви сильні. Вперед!
☝️🇵🇱🇵🇱🇵🇱
Результати учнів 👉 @learn8languages88
#польська8

Коментарі

Популярні публікації