Із яких двох підручників вчити польську мову!?

Я скажу Вам без вагань та сумнівів, що однозначно з Hurra po polsku. З нього я сама вчилась в університеті і дуже задоволена. Тому і вирішила записувати свій відео курс з нуля саме з нього.
·
Хтось до нього ставиться скептично та каже, що він вже застарілий, несучасний,немає актуального запасу слів. Тому багато репетиторів схиляються до аналогічного варіанту Krok po kroku.
·
Скажу вам, що мені цей підручник не подобається. По-перше, все розкидано хаотично, вправи досить примітивні та легкі, більшість яких на вставлення пропущених слів після прослуховування.
·
Так, не заперечую, там є маса нових слів, місцями доволі складних. Але я думаю, що слова можна довчити або ж скористатись словником, якщо треба. А от граматична база, це головне, це фундамент.
·
Але яким би крутим не був підручник, якщо репетитор не вміє доступно подати матеріал, все коту під хвіст. У гарних руках навіть з нічого можна зробити цукерочку. Щодо додаткових підручників, то їх є маса. Але знову ж таки вибрати найкращі треба вміти.
·
Гарні картинки це ще не все. Треба глянути глибше. Так само,як і з людьми. Вигляд та подача обманливі, слід копнути глибше, у саму душу.
#польськамова

Коментарі

Популярні публікації