КАРТА ПОЛЯКА

З чого почати готуватись до екзамену на карту поляка? Звісно, для початку добре вивчіть мову. Без цього ніяк. Всі сили киньте саме на вивчення мови. Якщо ви раніше вчили, але не відчуваєте твердого грунту під ногами, то варто пройти базову граматику початкового рівня, а потім вже братися за той вищий рівень.
.
Але якщо б ви б вчили зі мною мову, то б вам того рівня з нуля цілком вистачило б, повірте. Якщо ж ви маєте намір вступати в польські вузи чи здавати сертифікаційний іспит, то тут вже треба пройти два рівні, і польська у вас в кишені. Так само, коли ви вчите з репетитором, то дивіться чи він правильно вимовляє. Бо деколи у людини проблеми з вимовленням середньоязикових звуків.
.
Хоча там немає бути проблем. Я зовсім забула, що зробила окремий курс суто по читанню та письму, який коштує десь до 300 гривень. Тобто якщо вам потрібен лише правопис чи лише читання. І дивитеся уроки у будь-який час зручний.
.
 Якщо ж ви їдете на заробітки і мову вам супер досконало знати не треба, то лише ази. То можете брати мій прискорений курс з нуля. Там якраз всі ази з кольоровими картинками. Все, як ви любите.
.
 Але якщо ви хочете знати мову краще за поляків, бо хочете тут залишитись жити на постійній основі, то проходити тільки два рівні поглиблених відеокурсів. А результат я вам гарантую, ви ж мене знаєте.

Коментарі

Популярні публікації