ПІДПИСУЙТЕСЬ НА КАНАЛ

https://m.youtube.com/channel/UCKkv3AmrsfbMAiWm4OIdftQ/playlists?flow=grid&view=58

Зробила трохи порядок на своєму ютуб каналі. Ви можете знайти лінк в описі профілю на головній сторінці. В каруселі додала скріни.
.
 Тобто маєте повно списків відтворення.  Там є список про життя в Польщі, граматичний курс, уроки польської на слух, безкоштовні уроки мого поглибленого курсу, список із прямими ефірами, які я тепер, думаю, буду регулярно проводити на ютубі, бо вам вчора сподобалося.
.
 Ще є список із потрібною лексикою. Словом там стільки відео,  що не передивишся всього за раз. Тому переходьте на каналі прошу вас, натискайте дзвіночок біля кнопки підписатись, бо я не знаю, коли мені захочеться провести прямий ефір, а так завжди будете знати, бо прийде сповіщення.
.
 Також є список із безкоштовними уроками курсу на карту поляка та курсу для дітей, курсу числівників. Все так є, просто читайте назви і все побачите.
.
 А захочете подивитись всі відео підряд, то переходите на вкладку Відео і там все маєте. Діліться в соцмережах, на фейсбуку, щоб інші люди корсистувались таким безкоштовним матеріалом.
.

Коментарі

Популярні публікації