ВЧИТИ МОВИ


Знаєте, що я тут подумала. Щоб ми не робили, чи вчили мову, чи досягали якихось інших цілей, нам всім не вистачає підтримки. Нам не вистачає руки допомоги. А хто нам допоможе, як не такі ж люди. Які пройшли подібне і можуть підказати вам, аби ви не наламали дров.
.
Навіть якщо вам важко дається на початку мова, не падайте духом, не зупиняйтесь. Вивчайте англійську, польську. Це ж такі можливості. Можна жити де хочеш та працювати через інтернет. Чи то перекладачем чи репетитором, чи копірайтером, чи рідером, чи таргетологом.
.
 Бо всюди живуть люди. А якщо ви знаєте мови, ви можете спілкуватись з будь-яким та написати всім, кому душа забажає. Бо нам потрібні люди. І якщо ви боїтеся заговорити і кажете, що винуватий запас слів чи ще щось. Ні. То лиш ваш страх відкритись чомусь новому, страх зробити помилку.
.
 Не треба боятися. Всі ми ціле життя чогось вчимося. Наша головна помилка, що ми якраз дуже закриті. А треба навпаки. Самому починати розмову, самому робити перші кроки. А ми живемо  у своєму маленькому світі та нічого не бачимо.
.
Ви можете отримати роботу мрії, якщо захочете. Тільки вчити мову то клопітка праця. Постійно виписувати слова, читати, багато читати, робити вправи граматичні.
.
 Але якщо це можливості, то варто таки почати. Бо так доступним стане весь світ, а він такий неповторний та красивий.

Коментарі

Популярні публікації