Мої консультації

Своє минуле потрібно відпускати. Воно не дає рухатися вперед. Я рада і дуже тішусь, коли після консультації у людей починає змінюватись голос. На початку він невпевнений, понурий, повен страждань та нездійснених сподівань. Людина знаходиться у замкнутому крузі та не знає, як знайти вихід.

Спочатку потрібна допомога іншої людини, інший кут бачення. Далі йде легше. Змінюється програма у підсвідомості, вимикач займає інше положення і все стає на свої місця. Я дуже тішусь, коли бачу, як люди змінюються. В них дійсно все йде угору, покращується самопочуття та життя. Бо виникає мотивація та бажання працювати над собою. Це дійсно як з вивченням мови.

Хто хоче її вивчити, то вивчить і без мене, і без вас. А кому бракує мотивації, тому потрібен репетитор та куратор. Постійний контроль з боку.Наш успіх залежить тільки від нас самих. Від нашої регулярності, постійності, самоконтролю. Усе в нашій голові. Якщо не ви, то хто? Ви можете спостерігати тихенько за успішними людьми та уявляти себе на їх місці. Але уявляти мало. Якщо у вас є зайві кілограми і ви незадоволені собою, це поштовх почати діяти. Почати з присідань, віджимань, плавання.

Малими кроками до цілі. Без регулярності та системності нічого не вийде. Головне не здаватись. Читайте книгу С. Кові " 7 звичок надзвичайно ефективних людей". І ще не бійтесь ділитись своїми дарами зі світом. Не приховуйте талант. Якщо хочете писати вірші, то пишіть. Показуйте їх. Відкриватись - це добре. Це непогано. Вас не назвуть вискочкою чи ще кимось, якщо ви все робите з любові, а не з корисних мотивів.


До речі, створила групу на фейсбуку, де ділитимусь корисним, що стосується пошуків себе, мотивації та натхнення. Лінк тут в інстаграмі, в шапці профілю. Також якщо маєте бажання поспілкуватись особисто чи то з приводу польської чи пошуків себе, то записуйтесь на консультації.

Хто не знає, я є сертифікованим коучем та психологом, крім, звісно магістра польської філології. Обіймаю та люблю, О. Торська.

Коментарі

Популярні публікації