Як нас КИДАНУЛИ

Я вам зараз розповім, як нас киданули, коли ми кілька років  назад хотіли переїжджати з Катовіц до Варшави.
.
Chcieliśmy się przeprowadzić do Wawy. Ale, niestety, nie udało się wtedy. Pojechaliśmy do Krakowa. Ale nie  żałuję, bo to było wspaniałe doświadczenie.
.
Але тоді ще нам певно зарано було. Ще ми дуже молоді та й Варшава тоді така велика здавалась. Ми довірились посереднику, тобто девельоперу.
.
По своїй дурості чи необізнаності шукали квартиру не напряму, бо не знали, як то все працює. Заплатили завдаток десь до 300 злотих і на свій страх, і ризик поїхали до того бюра, тобто офісу дивитися на квартиру.
.
Приїхали, їхали довгу дорогу. Дзвонимо, не піднімають трубку. Йдемо на зазначену адресу бюра, а там його нема. Все закрито. Ніхто не бере трубку.
.
Але то нас навчило на ціле життя, що треба шукати тільки від власника. Там і менша ціна може бути, і особа надійна. А тут, наче повітря купуєш. Шукали ми тоді на  olx.pl.
.
Ще гірше, коли ти мови не знаєш і не можеш сам подзвонити і все розпитати, просиш когось через треті руки. Але добре, що з цим в нас все було добре . В менжа польське коріння, ну а я з дипломом польського філолога.
.
Новини я читаю на onet.pl. А ви де? Онет то таке, як наш тсн.
.
#польськамова #польскийязык

Коментарі

Популярні публікації