ТО Є БЕЗ СЕНСУ, РОЗУМІЄТЕ, БЕЗ СЕНСУ

Для чого я то пишу, бо кожному пишу те саме, хто пише в дірект. Тепер напишу для всіх. З приводу мого курсу польської мови з нуля за три місяці. Він коштує 2500 грн. Зараз поясню, чому така ціна. Це половина польської мови.
.
За те саме, якби вас вчив репетитор по скайпу ви платили йому 150 грн за годину, а треба на все 40 годин якщо не більше. Тобто множте 150 на 40, виходить 6000 тисяч гривень. А в мене на більшу половину дешевше і вчите ви не 6 місяців, а всього 3.
.  Це економія часу та грошей. Я вчила по скайпу і я знаю, скільки треба часу і грошей, щоб вивчити той перший рівень.  ЩЕ один рівень в мене так само коштує.
.
Тобто всього за 5000 ви вивчите всю польську мову і більше нема. Тому я кажу, що через мене світ вам дав дієвий інструмент, як гарантовано вивчити мову. Я є проста людина, виросла в селі, добре вчилась, працювала в мовних школах, потім вчила по скайпу.
.
В мене червоний диплом, я знаю, як то все працює і як зробити так, щоб людина зрозуміла складні речі. Я пояснюю просто, так, що навіть мала дитина розуміє. Я не вчу тепер по скайпу, бо то без сенсу.
.
 Розумієте? Без сенсу, щоб ви і я витрачали стільки свого часу, якщо можна то все саме послухати на відео, постійно, де хочете, навіть в туалеті і скільки разів хочете, навіть сто, і не треба перепитувати репетитора сто разів.
.
 Подивіться на ці уроки, відкрийте, послухайте, як то виглядає, і все зрозумієте. То то саме, ше раз кажу, то саме, як я вас вчила по скайпу і то все вам толкувала. То саме.
.
 Але то є спосіб вивчити мову гарантовано, і не витрачаючи ні зайвих грошей, бо їх ітак постійно не вистачає, ні часу, який можна витратити раціонально.  Уроки тут
 http://%20https//www.youtube.com/playlist?list=PLGt_9VxobTLz1shxLfHqLXocO_ehhq_iM&app=desktop&utm_medium=email&utm_source=UniSender

Воно тут не відкривається, бо в інстаграмі всі посилання не відкриваються. Тільки одне, в описі. Тому скопіюйте або просто знайдіть на мій ЮТУБ в списки. Там все є. Все є.
.
#польськамова#польскийязык

Коментарі

  1. Casino at Borgata, Atlantic City - MapYRO
    Discover baoji titanium 1 Borgata Way, Atlantic City, NJ, based on 7 남원 출장샵 reviews and 대전광역 출장마사지 17046 reviews. "Wet your ticket and play the card 공주 출장샵 you love best. We also offer a  Rating: 동해 출장안마 2.9 · ‎10 votes

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації