КОРИСНІ САЙТИ

Підготувала для вас добірку сайтів. Де можна проробити тести на польській та почитати цікаві статті. В інстаграмі посилання неклікабельні, тому всі активні лінки будуть у моєму телеграм каналі на тему вивчення польської.
.
Не забувайте також, що я сама вже який рік живу у Польщі та знаю, як воно, бути на еміграції. Але я полюбила Польщу. Полюбила всім серцем. Бо вона допомогла мені знайти себе.
.
 Польща дала мені в руки два дієві методи. Про метод з польської ви прочитаєте тут @polski_bardzo_dobrze,  а про метод пошуку себе тут @ola_sokol_torska. Я спеціально написала все в профілях-сайтах, аби кожен міг зрозуміти, і білорус, і росіянин.
.
 Бо люди реально не розуміють. Усі курси в мене є 2 мовами. А про пошуки себе курс за моєю методикою навіть польською для поляків. Ох, і багато я профілів настворювала, але це лиш для зручності.
.
Аби все не було вперемішку. Тут в цьому блозі я ділитимуся собою, тим що знаю та вмію. Тими методиками, які дав мені всесвіт для вас.  Бо саме на еміграції свідомі люди, які починають шукати себе.
.
Я намагалася писати про пошуки свого дару  місії в іншому профілі українцям, які живуть в Україні. Але там все тихо. Люди не готові до таких високих матерій.
.
 Накручені акаунти із 200 000 підписників. Це все мильна бульбашка. Я зрозуміла, що мої люди саме тут, свідомі, справжні та щирі, які прагнуть розвиватись та пізнавати себе.
.
 А вивчення мови це якраз розвиток. 
Ну а зараз сайти
.

https://polonistka.by/test-po-polskomu-yazyku  тести
.
https://polki.pl/  сайт і класними статтями
.

http://www.bajka.pl/  казки
.

http://twojehistorie.pl/?page=4  життєві історії

Коментарі

Популярні публікації